Veelgestelde vragen

Wat kost het om kunststof kozijnen te plaatsen?

Helaas kunnen we nooit van te voren een prijs vaststellen, graag bespreken wij eerst met u een aantal aspecten voordat we een ‘vrijblijvende’ offerte maken. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen. U kunt ons bereiken via 026 382 73 83 of mailen naar info@vnvkunststofkozijnen.nl

Worden de Kunststof kozijnen bij mij thuis/bedrijf geplaatst?

Uiteraard plaatsen wij de kunststofkozijnen graag voor u, nadat we het materiaal compleet hebben komen we bij u langs om de Kunststofkozijnen te plaatsen.

Hoe kan ik de kunststof kozijnen het beste onderhouden?

Het schoonmaken van kunststof kozijnen is zeer eenvoudig. U kunt dat gewoon doen tijdens het schoonmaken van de ramen. Even afdoen met een vochtige doek volstaat. Belangrijk: gebruik nooit chemische middelen zoals thinner op de kozijnen. Dit soort middelen kunnen de afwerking van de kozijnen beschadigen.

Hoe zit het met inbraakveiligheid?

Het is een veilig gevoel als u VNV kunststof kozijnen in uw woning heeft, want onze kunststof kozijnen zijn tegen inbraak getest. VNV kunststof kozijnen hebben zelfs het best geteste hang- en sluitwerk dat er op de Nederlandse markt te verkrijgen is. Ze hebben met glans alle inbraakwerendheidsproeven doorstaan.

Hoe zit het met mijn garantie?

Met VNV kunststof kozijn heeft een standaard garantie van 15 jaar. Hier hoeft u niets extra voor te betalen. De garantie geldt voor montage, productie en kleur en wordt gegeven door het verkooppunt waar u het kozijn aanschaft.

Staat uw vraag er niet tussen?

Hieronder kunt u zien hoe u het snelste contact met ons kunt opnemen

Bel ons

T:026 382 73 83
M:06 332 35 734

Mail ons!

E: info@vnvkunststofkozijnen.nl