Veelgestelde vragen

Helaas kunnen we nooit van te voren een prijs vaststellen, graag bespreken wij eerst met u een aantal aspecten voordat we een ‘vrijblijvende’ offerte maken. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen. U kunt ons bereiken via 026 382 73 83 of mailen naar info@vnvkunststofkozijnen.nl

Uiteraard plaatsen wij de kunststofkozijnen graag voor u, nadat we het materiaal compleet hebben komen we bij u langs om de Kunststofkozijnen te plaatsen.

Het schoonmaken van kunststof kozijnen is zeer eenvoudig. U kunt dat gewoon doen tijdens het schoonmaken van de ramen. Even afdoen met een vochtige doek volstaat. Belangrijk: gebruik nooit chemische middelen zoals thinner op de kozijnen. Dit soort middelen kunnen de afwerking van de kozijnen beschadigen.

Het is een veilig gevoel als u VNV kunststof kozijnen in uw woning heeft, want onze kunststof kozijnen zijn tegen inbraak getest. VNV kunststof kozijnen hebben zelfs het best geteste hang- en sluitwerk dat er op de Nederlandse markt te verkrijgen is. Ze hebben met glans alle inbraakwerendheidsproeven doorstaan.

Met VNV kunststof kozijn heeft een standaard garantie van 15 jaar. Hier hoeft u niets extra voor te betalen. De garantie geldt voor montage, productie en kleur en wordt gegeven door het verkooppunt waar u het kozijn aanschaft.

Staat uw vraag er niet tussen?

Hieronder kunt u zien hoe u het snelste contact met ons kunt opnemen

Bel ons

M:06 332 35 734

Mail ons!

E: info@vnvkunststofkozijnen.nl