Voordeur passend bij uw kozijnen

De voordeur (meestal naar binnen draaiend) is het visitekaartje van de woning. Deze wilt u natuurlijk in de juiste woningstijl hebben, passend bij uw kozijnen.
VNV Kunststof kozijnen fabriek heeft voor u een uitgebreide collectie voordeur modellen waaruit u kunt kiezen.

Kies kozijnen in uw stijl

Bij VNV Kunststof kozijnen fabriek kunt u kiezen uit verschillende stijlen kozijnen. Van strak en modern tot traditioneel en authentiek. Onze kozijnen van kunststof en aluminium zijn onderhoudsarm.
In de showroom staan op ware grootte gemaakte deuren en de verschillende soorten kozijnen. Zo krijgt u een goed idee hoe dit in uw eigen woning zal gaan staan. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe kozijnen.

Kozijn met goede instalatie

Alle kunststof kozijnen, ramen en deuren bij VNV Kunststof kozijnen fabriek zijn voorzien van een Veratec certificaat, waarmee een perfecte wind- en waterdichtheid gegarandeerd wordt. Perfecte isolatie dus! Dat zal zeker schelen op uw stookkosten.

Raamkozijnen met garantie

VNV Kunststof kozijnen fabriek levert inbraak werend hang- en sluitwerk dat aan de hoogste eisen voldoet. In combinatie met veiligheidsglas zorgt dit voor optimale beveiliging. Tevens krijgt u 15 jaar lang garantie op de montage van deuren.